4 händer massage

Om du tycker att en tvåhandsmassage är fantastisk, vänta tills du får en fyrhandsmassage och se skillnaden: 4-hands avslappnande massage är "massagen av alla massage", en terapi designad för dem som inte nöjer sig för med lite. Samtidigt kommer två av våra perfekt synkroniserade tjejer att ställa sina två händer till din tjänst för att kunna erbjuda dig en av de mest avkopplande terapierna du kan tänka dig.

Rekommenderas speciellt för personer som har svårt att slappna av, personer under stor stress, övermättnad, nervositet, ångest m.m. Vissa människor kan inte koncentrera sig på massagepasset eftersom de ägnar för mycket uppmärksamhet åt massörens rörelser.

Med denna massage uppnås en större abstraktionsförmåga då det blir svårt att följa rörelserna hos två massörer som arbetar samtidigt. Dessutom är känslan av välbefinnande och stillhet större än vid enklare massage. Allt detta bidrar till att göra det lättare att nå djup avslappning.

may i help your?
book your date now!
Vi begär ditt tillstånd att få statistiska uppgifter om din surfning på denna webbplats, i enlighet med Royal Lagdekret 13/2012. Om du fortsätter att surfa anser vi att du accepterar användningen av cookies. OK | Mer information